حدیث روز

راهپیمایی آزادگان جهان در اربعین حسینی

راهپیمایی آزادگان جهان در اربعین حسینی پیاده‌روی اربعین سنتی است که علما آن را پایه‌گذاری کردند و این اقدام زیبا، فرهنگ عاشورا را بیشتر احیا و به همه دنیا مخابره می‌کند؛ فلسفه اربعین احیای اندیشه‌ حسینی و شعار ناب عاشورایی است. علی نعمت‌الهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فرهنگ […]

اشتراک گذاری
15 آذر 1400
36 بازدید
کد مطلب : 6111

/images/5772879073_5462962674.jpg

راهپیمایی آزادگان جهان در اربعین حسینی


پیاده‌روی اربعین سنتی است که علما آن را پایه‌گذاری کردند و این اقدام زیبا، فرهنگ عاشورا را بیشتر احیا و به همه دنیا مخابره می‌کند؛ فلسفه اربعین احیای اندیشه‌ حسینی و شعار ناب عاشورایی است.

علی نعمت‌الهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فرهنگ عاشورا یک فرهنگ غنی و تأثیرگذاری در گذر زمان بوده که تأثیر شگرفی بر جای گذاشت و در گذر زمان توانست افکار را با خود همراه کند.

وی ادامه داد: پیام عاشورا ظلم‌ستیزی و زیر بار ستم نرفتن، عدالت‌گستری، دفاع از مظلوم، حقیقت است که این پیام‌ها در تاریخ همیشه چالش‌های جدی با حکومت‌ها و افراد ظالم داشته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: امام حسین(ع) حکومت یزید را به معنای نابودی و تمام شدن اسلام دانست؛ این صحبت امام یک استراتژی است چراکه امام حسین(ع) با اندیشه و راه یزید بیعت نکرد و همیشه در بستر تاریخ این دو تفکر و اندیشه با یکدیگر تقابل داشتند.

وی ابراز کرد: راه حسین(ع) باید بازتاب بین‌المللی بیشتری پیدا کند و پیاده‌روی اربعین یکی از مهم‌ترین بسترهای موجود است تا بتوانیم این پیام‌ها را به همه دنیا مخابره کنیم.

نعمت‌الهی خاطرنشان کرد: پیاده‌روی اربعین شیعه و سنی نمی‌شناسد و سنی‌ها هم در آن حضور دارند و این حضور از مرز مسلمان عبور کرده و به مسیحی‌ها، کلیمی‌ها و زرتشتی‌ها هم رسیده است کما این‌که ما شاهد این هستیم که همه طرفداران بسیاری از ادیان در این همایش بزرگ شرکت می‌کنند.

وی افزود: رسانه‌های مهم دنیا در عراق جمع می‌شوند و این واقعه و رویداد مهم را به همه دنیا مخابره می‌کنند، به‌گونه‌ای که ذهن همه معطوف به این حرکت عظیم الهی و معنوی می‌شود؛ بنابراین پیاده‌روی در بین مسلمان و سایر نقاط جهان برد دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: پیاده‌روی اربعین سنتی است که علما آن را پایه‌گذاری کردند و این اقدام زیبا، فرهنگ عاشورا را بیشتر احیا و به همه دنیا مخابره می‌کند؛ فلسفه اربعین احیای اندیشه‌ حسینی و شعار ناب عاشورایی است.

وی گفت: سفر اربعین انسان را متحول و تأثیرات عمیق روحی و معنوی روی افراد می‌گذارد به نظر من این تأثیرات همراه انسان است و از او جدا نمی‌شود، البته در حفظ آن باید کوشا بود و تلاش کرد تا بتواند تأثیر این سفر معنوی را تا سال آینده در خود داشته باشد.

نعمت الهی تصریح کرد: آداب و مناسک دینی همگی تأثیرگذاری خود را دارند اما پیاده‌روی اربعین با آن حال و هوا و بین‌الحرمین و شور هیجانی که ایجاد می‌شود به جان انسان می‌نشیند و به‌راحتی از دل‌وجان انسان خارج نمی‌شود و تأثیر خود را در یک سال می‌گذارد؛ البته باید به‌گونه‌ای عمل کرد که همیشه تأثیرگذار باشد نه این‌که برای یک سال باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *