ویژه نامه سالروز رحلت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه
۱۴ جوزای ۱۳۶۸ مقارن با رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی تقارن پایان معنویترین ماه خدا یعنی رمضان با سفر ملکوتی معنویترین رهبر سیاسی نظام جهموری اسلامی، خمینی کبیر میتواند بهانهای برای بسط تفکر اصیل جداییناپذیر بودن دین از سیاست باشد. درک سیاست به معنای واقعی و مقدّسش که درهمتنیده با سیره انبیاء و امامان ما […]
۱۴ جوزای ۱۳۶۸ مقارن با رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی
تقارن پایان معنویترین ماه خدا یعنی رمضان با سفر ملکوتی معنویترین رهبر سیاسی نظام جهموری اسلامی، خمینی کبیر میتواند بهانهای برای بسط تفکر اصیل جداییناپذیر بودن دین از سیاست باشد.
درک سیاست به معنای واقعی و مقدّسش که درهمتنیده با سیره انبیاء و امامان ما میباشد یقیناً نیاز به روح تزکیه شده و خالی از تعلّقات منفعتطلبانه دارد. جریان کربلا را به یاد آورید که حتی متظاهران معنویت و اسلام قادر به درک سیاست سیدالشهدا علیهالسلام نشدند چرا که روح آنها عبد دنیا بود.
پایان رمضان نقطه درک تفکر و مبانی مسافر چهارده خرداد، یعنی روحالله است. جدیترین مقدمه در گام دوم انقلاب، شناخت مبانی انقلاب و تفکر سیاسی خمینی کبیر است تا در عیدفطرِ مقارن با پانزده خرداد ، قیام و تحوّل سیاسی در اذهان نسل جوان ما رخ دهد.
وظیفه نخبگان و هدایتگران فکری در سیاسیترین روز وداع با رمضان، و سیاسیترین عید فطر امسال، جهاد روشنگری در این تقارن میمون و مبارک است تا بهانهای جدی برای تبیین اسلام ناب محمدی و قیام بر علیه دینداری سکولار باشد.
دیدگاهتان را بنویسید