حدیث روز

بزرگترین راه پیمایی و عزاداری جهان

بزرگترین راه پیمایی و عزاداری جهان  بر طبق رسم و عادت دیرینه شیعیان جهان که برگرفته از روایات و سفارشات اهل بیت علیهم السلام در خصوص زیارت ابا عبد الله الحسین علیه السلام خصوصادر روز اربعین که از علامات شیعه بودن شمرده شده است ، جمعیت بسیار زیاد از سراسر عراق و همچنین از سراسر جهان […]

اشتراک گذاری
15 آذر 1400
339 بازدید
کد مطلب : 5076

/--old--/images/9725901364_4564538920.jpg

بزرگترین راه پیمایی و عزاداری جهان 

بر طبق رسم و عادت دیرینه شیعیان جهان که برگرفته از روایات و سفارشات اهل بیت علیهم السلام در خصوص زیارت ابا عبد الله الحسین علیه السلام خصوصادر روز اربعین که از علامات شیعه بودن شمرده شده است ، جمعیت بسیار زیاد از سراسر عراق و همچنین از سراسر جهان به سوی کربلای معلی با پای پیاده و جهتدرک و انجام زیارت اربعین از نقاط مختلف عراق به سوی کربلا حرکت می کنند تا خودشان در روز اربعین حسینی در کربلا باشند و زیارت سید الشهدا بجا آورند .

پیاده روی به طرف کربلا در واقع نمایش عظمت و اتحاد شیعیان جهان را نشان می دهد . در این راه پیمایی و تظاهر بزرگ فداکاری ایثار محبت تلاش برای خدمت صادقانه همدلی و همدوستی واقعی قدرت و همبستگی شیعیان و هر عبارت و صفتی که در ذهن هر کس خطور کند در آن صحنه ها مشاهده می شود . حضور پر شور زنان و مردان پیر و جوان کودک و نوجوان سالم و مریض کارگر و مهندس روحانی و پزشک کشاورز و تاجر خلاصه تمام اصناف و از تمام جهان در این راه پیمایی و تظاهرات عبادی سیاسی با عشق و علاقه و احساس افتخار و غرور شرکت می کنند .

و مهمتر از هر چیز در این حرکت با شکوه نشاندهنده پیروزی امام حسین علیه السلام و حسینیان زمان  بر یزید ملعون و یزیدیان زمان می باشد . کجاست قبر یزید و کجاست کاخ و حکومت طاغوتی او و لعنت و نفرین بر آل او !! ا و کجاست مرقد مطهر و با شکوه و با عظمت امام حسین علیه السلام و یاران و عاشقان او و جهاد و فداکاری او !!!!

 

ثواب زیارت امام حسین علیه السلام

قال الامامُ الصَّادقُ (علیه السلام):مَنْ زَارَ الْحُسَیْنَ علیه السلام عَارِفاً بِحَقِّهِ کَتَبَ اللهُ لَهُ ثَوَابَ اَلْفَ حَجَّهٍ مَقْبُولَهٍ وَ اَلْفَ عُمْرَهٍ مَقْبُولَهٍ ، وَ غَفَرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنْبِهِ وَ مَا تَأخَّرَ .

هر کسی که حسین (علیه السلام) را با معرفت حق و مقام او زیارت کند،خداوند ثواب هزار حجّ پذیرفته و هزار عمره ی پذیرفته را برایش بنویسد و گناهان گذشته و آینده ی او را ببخشد.        (بحارالانوار،ج۱۰۰،ص۲۵۷)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *