اسلامهراسی در دانشگاه سیدنی
اسلامهراسی در دانشگاه سیدنی به گزارش موعود، دانشجویان مسلمان دانشگاه سیدنی صبح دوشنبه با نمازخانهای در هم ریخته و آشفته و یک نامه تهدیدآمیز مواجه شدند. هنگامیکه پلیس نمازخانه را مورد بررسی قرار داد متوجه شد که هیچ نشانی از به زور وارد شدن نیست و چیزی هم دزدیده نشده است. افسران پلیس روز […]
اسلامهراسی در دانشگاه سیدنی
به گزارش موعود، دانشجویان مسلمان دانشگاه سیدنی صبح دوشنبه با نمازخانهای در هم ریخته و آشفته و یک نامه تهدیدآمیز مواجه شدند. هنگامیکه پلیس نمازخانه را مورد بررسی قرار داد متوجه شد که هیچ نشانی از به زور وارد شدن نیست و چیزی هم دزدیده نشده است. افسران پلیس روز سهشنبه دوباره به دانشگاه رفتند تا فیلمهای دوربینهای امنیتی نصب در راهروها را بررسی کنند. درهای نمازخانه به دلیل اینکه دانشجویان بتوانند نماز عشای خود را در آخر وقت بخوانند، قفل نمیشود. سمیحه الخیر، دانشجوی مسلمان دانشگاه سیدنی که اولین نفری بود که حمله اخیر به نمازخانه دانشگاه را متوجه شد، عنوان کرد: این مسئله بارها اتفاق افتاده تا جاییکه من هر روز پیش از اینکه بروم با حراست چک میکنم.
از روز ۲۰ آذر تاکنون این نمازخانه ۵ بار هدف قرار گرفته که در آخرین مرتبه به صورت واضح یک حمله اسلامستیزانه بوده است زیرا علاوه بر برهم ریختن نمازخانه شعارهایی نیز نوشته شده بود. سخنگوی دانشگاه سیدنی عنوان کرد: این اقدامات در حالی صورت میگیرد که فضای دانشگاه، امن و حمایتگر است و «مایکل اسپنس»، نائب رئیس دانشگاه نیز نامهای خطاب به دانشآموزان مسلمان نوشته و اندوه خود را از این مسئله اعلام کرده است. وی ادامه داد: اسپنس همچنین پیشنهاد کرده که ملاقاتی با دانشجویان مسلمان داشته باشد و از کارکنان دانشگاه خواسته که حمایت لازم را به عمل آورند و هر اقدام ممکنی را در برای حل این مسئله انجام دهند. دو حمله اخیر به دلیل داشتن نشان قطعی از انگیزههای اسلامستیزانه به دیدهبان اسلامهراسی استرالیا گزارش شد که یک سازمان غیردولتی است و با هدف ردیابی و مقابله با اقدامات و احساسات ضداسلامی در استرالیا فعالیت میکند. احمد ابوزید، بنیانگذار دیدهبان اسلامهراسی استرالیا از سرویسها و ابزارهای جدید این مرکز برای دریافت گزارشهای فوری از حملات اسلامستیزانه گفت و عنوان کرد که با دانشجویان مسلمان دانشگاه سیدنی در ارتباط بوده و مایل به مستندسازی تأثیرات احساسات ضداسلامی بر دانشجویان است.
ابوزید تأکید کرد: بسیاری از دانشگاههای استرالیا وابسته به تعداد بالای دانشجویان خارجی بهویژه دانشجویان مسلمان هستند و اگر این دانشگاهها نتوانند از دانشجویان خود محافظت یا مکان امنی برای عبادت آنها فراهم کنند، تأثیر بدی بر وجهه آنها خواهد گذاشت.
دیدگاهتان را بنویسید