حدیث روز

جایزه اسلام هراسی نیز به «ترامپ» رسید

جایزه اسلام هراسی نیز به «ترامپ» رسید   به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ کمیسیون حقوق بشر اسلامی شخصیت‌ها و نهادهای مختلفی را در چهار حوزه داخلی انگلیس، رسانه، کتاب و فیلم و تلویزیون و بین الملل برای دریافت جایزه اسلام هراسی در سال ۲۰۱۶ میلادی، نامزد کرده بود که در حوزه بین الملل، […]

اشتراک گذاری
15 آذر 1400
330 بازدید
کد مطلب : 5508

/images/7558211601_8049191544.jpg

جایزه اسلام هراسی نیز به «ترامپ» رسید

 

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ کمیسیون حقوق بشر اسلامی شخصیت‌ها و نهادهای مختلفی را در چهار حوزه داخلی انگلیس، رسانه، کتاب و فیلم و تلویزیون و بین الملل برای دریافت جایزه اسلام هراسی در سال ۲۰۱۶ میلادی، نامزد کرده بود که در حوزه بین الملل، براساس رای گیری‌های به عمل آمده اینجایزه به «دونالد ترامپ» رسید. علاوه بر ترامپ، «گیرت ویلدرز» سیاستمدار راست گرای هلندی و دولت تاجیکستان نیز از جمله شخصیت‌ها و نهادهایی بودند که برای دریافت اینجایزه نامزد شده بودند.

این جایزه از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی همه ساله به شخصیت‌ها و کسانی اعطا می‌شود که به دلیل اظهارات نفرت افکنانه و تعصب آمیزشان بیشترین نقش را در گسترش اسلام هراسی ایفا کرده‌اند. دونالد ترامپ در سال گذشته میلادی بابیان اینکه مسلمانان باید به صورت موقت از ورود به آمریکا منع شوند، از سوی بسیاری از گروه‌های حقوق بشری و همچنین کشورهای مسلمان و حتی مقامات انگلیس به شدت موردانتقاد قرار گرفت.

شمار زیادی از مردم انگلیس با امضای توماری خواستار منع ورود این نامزد جنجالی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به داخل خاک کشورشان شدند هر چند دولت کامرون حاضر به پذیرش این مساله نشد. «مسعود شجره» رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی در سخنانی در این مراسم هشدار داد که اسلام هراسی با سرعت زیادی در حال گسترش در جهان و از جمله در انگلیس است و لازم است با آن مقابله شود. به گفته وی، برخی از سیاستمداران، شماری از رسانه‌های گروهی و نیز قانونگذاران در دامن زدن به اسلام هراسی نقش دارند.

وی عنوان کرد اعطای جایزه اسلام هراسی یکی از ابزارهای موثر برای به چالش کشاندن پیش داوری‌ها و کلیشه‌های رایج در ارتباط با این پدیده است. شجره همچنین درارتباط با اعطای اینجایزه به ترامپ گفت: «همین که فردی چنین اظهارات قلدرمآبانه، متعصبانه و تنفرانگیزی بیان کند، به خودی خود امر مذمومی است، اما فکر می‌کنم واقعیت ترسناک‌تر این است که چنین رقم بزرگی از رأی دهندگان در کشوری که قدرتمند‌ترین کشور جهان نامیده می‌شود، از دونالد ترامپ حمایت کرده‌اند.»

به گزارش ایرنا، در حوزه داخلی نیز جایزه نماد اسلام هراسی سال ۲۰۱۶ میلادی به «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس به دلیل اظهاراتش در مورد زنان مسلمان در این کشور رسید. دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس اخیرا گفته بود که مسلط بودن به زبان انگلیسی ازجمله شروط اعطای اقامت به زنان مسلمان خارجی شمرده می‌شود. جایزه اسلام هراسی در حوزه رسانه نیز به نشریه فکاهی «شارلی ابدو» فرانسه به دلیل انتشار تصاویر موهن به پیامبر گرامی اسلام (ص)، اعطاء شد.

در مراسم اعلام برندگان جایزه اسلام هراسی ۲۰۱۶ میلادی که با برنامه‌های ظنر در ارتباط با پدیده اسلام هراسی همراه بود، علاوه بر شخصیت‌های مسلمان و فعالان مدنی شماری از شخصیت‌های غیرمسلمان نیز حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *